fredag 27. januar 2012

Scrappekveld

og ikkje har drevet med scrapbooking på år og dag, tenkte eg at eg sko se om eg konne få te noe i kveld, siden eg har fremkalt noen julabilder og litt bilder fra i fjor. Fant fram ein del scrappesaker og bilder, så då satt eg meg ner, for og se om kreativiteten konne bobla litt over. På den litla stondå eg satt, fekk eg lagd 2 sider, for kom plutselig på at eg sko bestilla mer bilder, og trodde at fristen va i kveld, men oppdaga nå at fristen e søndag, Skitt o, så nå holde eg på og bestilla mer bilder, kan komma godt med likavel.

Ellers har eg vært hjemma fra jobb i dag, svimmelheten har tatt heilt overhånd og kroppen vil ikkje lystra, så då fant eg ut , at då e det likagodt og holda seg hima. Så i dag sov eg heilt te 09,30, istedenfor kl.05.00. Ska sei det va uvant. Dessuten har eg vaska masse klær, og har et par maskinar igjen, men det som henge te tørk nå, får tørka fysst, før eg sette på ny runde.

Nei, eg får vel gå og legga på sengå, før eg tar kveld. Veret har endelig vært noe bedre, enn snøstormane me har hatt dei siste dagane.

Finna middagstips om dagen e ikkje noe lett, rota litt i frys og skoffer i dag, så i dag blei det Tandoori Chicken, i mårå blir det ittelengta ovnsbakte Laks og søndag Røkte Svinakoteletter. Åh som eg gleda meg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar